Dil öğrenme siteleri : Android ve iOS için uygulamalar

Dil öğrenme siteleri : Android ve iOS için uygulamalar

Yeni bir yabancı dil öğrenmek veya paslanmış bilginizi parlatmak mı istiyorsunuz? O zaman bir sonraki özel öğretmeni hemen internette aramak zorunda değilsiniz. Burada size yabancı dil öğrenmek için en iyi uygulamaları sunuyoruz.

 

Duolingo

Çok iyi bir Uygulama haline gelmiştir iyi bir web sitesi: Burada İngilizce ve Almanca gibi dillere ek olarak İtalyanca veya İspanyolca öğrenebilirsiniz ve gerçekten etkili bir şekilde. Nadiren içerik tamamen ücretsiz olmaktadır. Şimdiye kadar en iyi dil öğrenme sitelerinden biri!

Uygulama size basit ama pratik ve kısa egzersizler sunar. Bence Duolingo başka bir dil öğrenme söz konusu olduğunda yararlı bir Uygulamadır. Ayrıca öğrenme yöntemi ile de eğlenebilirsiniz. Yavaş yavaş bir oyun şeklinde adım adım öğrenmeye başlarsınız.

play store

App Store

 

Babbel

Duolingo'nun bazen çocuksu tasarımını beğenmiyorsanız, Alternatif olarak Babbel'i deneyebilirsiniz. Bu Uygulama Duolingo ile aynı ilkeye dayanır ve birçok dili eğlenceli bir şekilde öğrenmenizi sağlar. Ancak bu Uygulama ile içeriğin bir kısmı ek maliyetlerle (Uygulama içi satın alımlar) ücretlendirilir.

Örneğin, kelime dağarcığı sizin için dilbilgisi yapılından daha önemliyse, Babbel sizin için doğru seçimdir. Uygulama, farklı konulara göre düzenlenmiş ve görsel yardımlarla öğreneceğiniz binlerce kelimeyi öğrenmenizi sağlar. Babbel'in yöntemi üç noktaya dayanır: öğrenme ve hatırlama, bir bilgi alanını derinleştirme ve kelimeleri özetleme.

play store

App Store

 

Drops: dil ve kelime öğrenmek

Yeni bir dilde kelime öğrenme genellikle sıkıcı. Bazılarımız kelimeleri bir not defterine veya tematik bölümlere veya alfabetik sınıflandırmalara sahip liste dizin kartlarına yazdığımızı hatırlayabilir. Ve şimdi bu görevin adrenalin yüklü bir oyuna dönüşebileceğini hayal edin. Bu Drops: artık sıkıcı dil öğrenme. Bu App küçük resimler ve heyecan verici Mini oyunlar ile kelime zenginleştirir. Tüm bunlar beş dakikalık kısa görevler boyunca.

play store

App Store

 

Duolingo Tinycards: eğlenceli ve ücretsiz Flashcards

Burada Testler için hazırlamak ve kelime ezberlemek için eğlenceli bir yol geliyor. Tinycards Duolingo ekibinin bir flashcard Uygulamasıdır. Uygulama tekrarlara dayanır ve Testlere daha iyi hazırlanmanız için farklı teknikler kullanır. Binlerce tema arasından seçim yapmak mı yoksa kendi kart oyununuzu mı oluşturmak istediğinize karar verebilirsiniz. Ve diyor ki: paylaşılan eğlence çift eğlencelidir? Ya da onun gibi bir şey. Bir kart oyunu oluşturduysanız, daha sonra arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Özellikle kimya, tarih veya biyoloji gibi konularda kartların çeşitli sevdim.

play store

App Store

 

Lingokids

İki yaşından itibaren çocuklar okuma yazma öğrenmeyi öğrenmeden başka bir dil öğrenebilmelidir. Lingokids öğrenme programı bu mantığı izler ve ilgili içeriği sağlar. Önde gelen üniversite yayıncısı Oxford University Press uzmanları tarafından geliştirilen App, İngilizce öğrenmenize yardımcı olacak çeşitli konularda çeşitli oyunlar, çocuk tekerlemeleri ve hikayeler sunuyor. Uygulama ile ilgili tek sorun, talimatların İngilizce olması ve çocuğunuzun zaman zaman yardımınıza ihtiyacı olmasıdır. Ama birlikte öğrenmekten daha iyi ne olabilir ki?

play store

App Store

 

Semper : Çaba harcamadan öğrenme

Semper App tamamen ezberleme ile ilgilidir ve verimlidir. Semper size gün boyunca dağıtılan üç ile beş saniyelik kısa öğrenme bulmacaları sunar. Ayrıca, Uygulama her zamanki kilit açma ekranınızı değiştirebilir, bu nedenle telefonunuzu her zamanki gibi tekrar kullanmak için önce bir kelimeyi doğru şekilde çevirmeniz gerekir. Kelime dağarcığını tekrar kampa almak isteyenler için mükemmel!

play store

 

 

Memrise

Bu Uygulama ezberleyerek ve tekrarlayarak yabancı bir dil öğrenmeye dayanır. Bunu yapmak için, Memrise işinizi kolaylaştırarak kelimeyi bir görüntüyle ilişkilendirmek için görüntüleri kullanır. Gerçek şu ki, kelimeler birçok kez tekrarlanır ve doğrudur: bir görüntüyle onları bağlayabildiğim zaman daha iyi hatırlıyorum.

play store

App Store

 

Busuu

Busuu'da sözlü ve yazılı anlayış ve ifade uygulama imkanına sahipsiniz. App ana dili konuşanlardan oluşan büyük bir topluluğa dayanır – hepsi ücretsizdir!

Tabii ki, burada soğuk suya atlamayın. Busuu size acemiden Advanced'e kadar çeşitli seviyeler sunar. Dersler ilginç konuları içerirken, her derste dinleme, okuma, kelime bilgisi ve dilbilgisi görevlerini tamamlamanız gerekir. Busuu toplumun bir parçası olan bir yerli konuşmacı tarafından düzeltilebilir olmasıdır. Busuu'nun her dil için özel uygulamaları vardır. Yani aklınızda İngilizce dışında başka bir dil varsa, bu Uygulama çok iyi sonuçlar sunar.

play store

App Store

 

Başka yabancı dil öğrenme program ve tekniklerini yorumlar kısmına yazabilirsiniz.